Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVALİ DOĞAN, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

VALİ DOĞAN, ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Valiliği ev sahipliğinde İskenderun ilçemizde düzenlenen Şehit Yakınları ve Gaziler ile iftar programında şehit yakınları ve gazilerimiz ile bir araya geldi.

İftar programı Dumlupınar Cami İmamı Emin Güven’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanla oruçlar açılarak hep birlikte iftar edildi. İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan yemek duasının ardından Vali Doğan kısa bir konuşma yaptı.

Vali Doğan “Bugün bizlerle birlikte olup, iftarınızı bizlerle birlikte açtığınız için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Ramazan-ı Şerif’in memleketimize, milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu mübarek günün feyzi ile birlikte memleketimizin gelişmesi, yurdumuzun büyümesi, devletimizin güçlenmesi için elbirliği ile ciddi gayretler sarf ediyoruz. Hükümetimizin de çok ciddi çalışmaları ve yatırımları devam etmekte. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne birileri diz çöktürmek istiyor. Buna karşın Türkiye Cumhuriyeti buradan daha da güçlenerek çıkmakta ve milletine hizmet yolunda hızlı adımlarla devam etmektedir. Bugün şehit yakınları ve gazilerimiz ile birlikte iftar yapıyoruz. Bu iftara sponsor olan Tosyalı ailesine teşekkür ediyorum. Her zaman hayır işleri için koşan ne zaman bir derde kalan olsa yardım eden Tosyalı ailesine şükranlarımı sunuyorum. Ben tekrardan teşrifleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER