Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVATAN PARTİSİ;  HATAY BARO BAŞKANLIĞINA DESTEK ZİYARETİ

VATAN PARTİSİ;  HATAY BARO BAŞKANLIĞINA DESTEK ZİYARETİ

Bu Bir FETÖ Projesidir ve Cumhurbaşkanı Dikkat Etmelidir.

Vatan Partisi Hatay İl Başkanlığı, Hatay Barosuna destek ziyaretinde bulundu. Hatay Adliyesinde destek ziyaretini gerçekleştiren Vatan Partisi ve BARO başkanı ile görüştüler.

Vatan Partisi ziyaretine Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, il sekreteri Sadık Karakaş, Antakya ilçe başkanı Av.Edib Hadimoğulları, ilçe yöneticisi Av.Mehmet Çokluk, İskenderun ilçe başkanı İbrahim Bedir katıldılar.

Hatay Baro başkanı Ekrem Dönmez ve Vatan Partisi bir süre görüştükten sonra, Türkiye Barolar Birliğinin başındaki Türkiye kelimesinin kaldırılması tartışmalarına karşı mücadele başlattıklarını ifade etti. Dönmez Türkiye kelimesinin ve TC’nin kaldırılması esas olarak FETÖ projesi olduğunu ve Cumhurbaşkanın bu konuda dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Dönmez 24 Şubat tarihinde Ankara’da olacaklarını bu tartışmaların ve hükümetin yasa ile kaldırılma girişimlerinin gündemden düşünceye kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Yıldırım ise bu mücadelenin haklı olduğunu ve Vatan Partisinin bu mücadeleye destek verdiğini, mücadelenin içinde yer alacaklarını ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER