Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVATANDAŞLARA SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNİ ANLATIYOR

VATANDAŞLARA SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNİ ANLATIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, seçim koordinasyon merkezi ve partisinin programları dahilinde ev toplantılarına katılıyor, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor ve 24 Haziran Seçimlerinin önemini anlatıyor.

Başkan Seyfi Dingil, seçim çalışmaları kapsamında Çay Mahallesinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlardan seçimlerden için destek istedi.

Sürekli halkın içinde ve sokaklarda olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil, “Seçim çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yaptığımız ev toplantıları, mahalle toplantıları, esnaf ziyaretlerinde hem AK Parti’ye hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühün arttığını görüyoruz. Vatandaşlarımız Türkiye üzerinde oynan oyunların farkında ve bu kirli oyunları bozmak için 24 Haziran’da sandığın önüne gelmesini bekliyor. Milletimiz kimlerin vatanı için mücadele ettiğini biliyor” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Teşkilatımızın bizlere vermiş olduğu seçim çalışmalarına uygun hareket ediyoruz. Teşkilatımızın günlük seçim çalışmaları bittikten yine aynı gün içerisinde belirlemiş olduğumuz ev toplantıları, mahalle toplantıları ve kanaat önderleriyle toplantılarımızı yapıyoruz. Şu an saha da açıkça görüyoruz ki AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı teveccüh her geçen gün artıyor” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER