Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVekil Alğan'dan Reyhanlı'ya teşekkür ziyareti

Vekil Alğan’dan Reyhanlı’ya teşekkür ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, seçim çalışmaları kapsamında birçok kez ziyaret ettiği Reyhanlı’ya 7 Haziran seçimlerinin sonrasında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vekil Mehmet Alğan’ı AK Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, Yönetim Kurulu ve Seçimlerde Aday Adayı olan Yılmaz Urfalı, Reyhanlı ziyaretinde karşıladı. Reyhanlı örgütü ve Reyhanlılarla buluşan Mehmet Alğan, seçim çalışmalarında geldiğinde “sizlere kardeş olmaya geldik” demiştik.
Size tepeden bakmaya, kibirlenmeye değil Reyhanlı’ya, size kardeş olmaya geldik demiştik. Sizler de bizleri çok iyi karşılamıştınız. Seçim sonrasında sizlere teşekkür ziyaretinde bulunmak için buradayız. Bu ziyaret bir iftar yemeğidir. İnşallah İmkânlar elverdiği ölçüde sizlerle muhabbet ve hasbihal yapmaya geldik. İnşallah bundan sonra da bir araya geleceğiz, koşuşturacağız. Beraber yürüyeceğiz.” dedi. Alğan, Reyhanlı’nın sorunu benim sorunumdur. Ben sizlerin dostuyum, kardeşiyim sizlerle birlikte aynı sofraya oturduk birlikte yürüdük birlikte yorulduk. Bana her zaman ulaşabilirsiniz. Ben sizlerin vekiliyim dedi. Başbakan Yardımcısı ve AK Parti sözcüsü Beşir Atalay ile birkaç il ziyareti olacağını söyleyen Milletvekili Algan, ardından da Çin ziyareti olduğunu, bu ziyaretlerin ardından Reyhanlı’da ve diğer ziyaret ettiğimiz yerlere teşekkür ziyaretleri yapacağız” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER