Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“YAŞANILAN BİR EKONOMİK KRİZ DEĞİL EKONOMİK BUNALIM”

“YAŞANILAN BİR EKONOMİK KRİZ DEĞİL EKONOMİK BUNALIM”

KESK ve Emek Demokrasi bileşenlerin katıldıığı İskenderun Eğitim-Sen Şubesinde yapılan basın açıklamasında, 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Ali Karadaş, ““Önümüz 1 Mayıs. İşçi sınıfının birlik, Mücadele ve dayanışma günü. Emek bayramına, Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik sorunlarının yaşandığı bir süreçte kutluyoruz” dedi.

İskenderun Eğitim-Sen Şubesinde yapılan basın açıklamasında, 1 Mayıs Tertip Komitesi Başkanı Ali Karadaş, “Önümüz 1 Mayıs. İşçi sınıfının birlik, Mücadele ve dayanışma günü. Emek bayramına, Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik sorunlarının yaşandığı bir süreçte kutluyoruz” dedi.
Karadaş, “yaşanılan bir ekonomik kriz değil, ekonomik bunalım” olduğunu sürerek, bunun yıllarca süreceğine dikkati çekti.
Ekonomik bunalımın; yıllara yayılan bir işsizlik, yıllara yayılan ücretlerin erimesi, yıllara yayılan enflasyon ve nihayetinde yıllara yayılan bir açlığın olduğunu öne süren Karadaş, “Haydi “birlik, mücadele ve dayanışmaya” haydi 1 Mayıs’a! diyoruz. İş için, ekmek için, özgürlük için, demokrasi için ve adalet için Belen’den, Arsuz’a, İskenderun’dan, Payas’a, Dörtyol’dan, Erzin’e kadar bütün halkımızı 1 Mayısta anıt alanına bekliyoruz. Saat:15’te İskenderun evlendirme dairesi önünde toplanıp anıt alanına yürüyeceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER