Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYELKENE DESTEK SÜRECEK

YELKENE DESTEK SÜRECEK


TYF Türkiye Şampiyonası’ndan 58 kulüp arasında ilk beşe giren İskenderun yelkencileri İMEAK İskenderun Deniz Ticaret Odası meclis toplantısında ağırlandı.

Aydın Didim’de 14-19 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşen TYF Türkiye Şampiyonası’na Optimist sınıfında 58 kulüpten 412 sporcu, Laser sınıfında ise 51 kulüpten 159 sporcu birbiriyle kıyasıya mücadele etti.

İskenderun Yelken Kulübü Laser 4.7 sınıfında 2, optimist sınıfında 4, optimist junıor sınıfında 8 sporcu ile katıldığı şampiyonada elde ettiği derecelerle dikkat çekti. Milli yelkenci Elmas Gül Koca Kızlar Optimist Türkiye ikincisi, Nurettin Mert Sütlü Optimist Genel Türkiye 5’incisi, Firdevs Yeğin 2006 yılı özel ödülü Kızlar optimist Türkiye ikincisi, İrem Sütlü Laser 4.7 Kızlar Türkiye 4’üncüsü oldu.

İskenderun Yelken Kulübü takımının destekçisi İMEAK İskenderun Deniz Ticaret Odası meclis toplantısında konuk edilen başarısı yelkenciler, Oda ve Meclis Başkanları ile ödüllendirildi, ayrıca bu spora her zaman olduğu gibi desteklerinin süreceğini bildirdiler.

İskenderun Yelken Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal, son yıllarda kentin yetiştirdiği sporcuların, katıldıkları birçok yarışmada başarılarıyla dikkat çektiğini ifade ederek “Milli takım seçme kriteri olan Türkiye şampiyonası yelken yarışlarını önemli dereceler alarak bitirmiş olmamızdan dolayı mutluyuz. Ayrıca 21 Ağustos, 6 Eylül tarihlerinde Güney Kıbrıs ta düzenlenecek olan optimist dünya şampiyonasına sporcumuz Elmas Gül Koca’nın seçilmiş olması bizleri gururlandırmıştır” dedi.

Yeni sezonda takım olarak daha büyük başarılara imza atmayı umut ettiklerini vurgulayan Antrenör Durkal “Çocuklarımıza destek veren kulübümüz yönetim kurulu başkanı Sayın Meriç Özkaya ve yönetim kurulu üyelerine, velilerimize, bu yarışlarda seyahat ve malzeme sponsorumuz olan İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkanı Kemal Kutluy’a, Meclis Başkanı Adnan Yener’e ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Önce kan bağış’ı sonra voleybol oynadılar

OPTİMİSTTE TEK BAŞINA TEMSİL EDECEK!

Bu arada 21 Ağustos-6 Eylül Tarihleri arasında Güney Kıbrıs’ta düzenlenecek Optimis dünya şampiyonasında yarışacak İskenderun Yelken Kulübü sporcusu Elmas Gül Koca’nın Türkiye’yi temsil edecek tek bayan sporcu olduğu vurgulandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER