Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYÜKSELİŞ KOLEJİ BİLİM KAMPÜS’ÜNDE MEZUNİYET COŞKUSU

YÜKSELİŞ KOLEJİ BİLİM KAMPÜS’ÜNDE MEZUNİYET COŞKUSU

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nde mezun öğrencilerimizi güzel bir geleceğe uğurlamanın mutluluğunun yanında gururu ve hüznü birlikte yaşadık.            

Kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz törene İskenderun Kaymakamı İskender YÖNDEN, İskenderun Cumhuriyet Baş Savcısı Ahmet ÇELİKKOL, Kurucumuz Nuri ÜYSEN, Genel Müdürümüz Aykut Davut ÖKTEM, öğrencilerimiz ve öğrenci velilerimiz katılım gösterdiler.

Bir çok güzel anılar biriktirdiğimiz mezun öğrencilerimiz, gittikleri okullarda hayatlarına devam edecek, gururla Yükseliş Koleji’ni temsil ederken, bilim ve teknolojiyle, yabancı dil ve müzikte enstrüman çalmayı öğrenmiş olmanın farkıyla emin adımlarla geleceğe yürüyecekler.

Biz onlara, düşünmeyi, sorgulamayı, yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi,  İdeallerinin peşinden koşarken, vatanına ve milletine bağlı, geleceği gören, en az bir yabancı dil bilen, en az bir müzik aleti çalabilen, her şeyden önce ‘Mutlu’ bir birey olmalarını öğrettik. Şimdi onlar geleceğe yürürken, birer Yükseliş Koleji mezunu olmanın ayrıcalığını yaşıyor ve hissettiriyorlar.

İskenderun Kaymakamı İskender YÖNDEN,Kurucumuz Nuri ÜYSEN,Genel Müdürümüz Aykut Davut ÖKTEMve okul birincimiz Elifnur KARA’nınkonuşmalarının ardından okul birincimizinmezuniyet kütüğüne ismini çakması, okulumuz fen bilgisi öğretmeni Fatma Nilgün MÜLAYİM’İn emekli olmasından dolayı plaket takdimi, flama devri ve mezun olan öğrencilerimizin kep atma töreni ile son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER