Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelYükseliş’te Muhteşem 23 Nisan..

Yükseliş’te Muhteşem 23 Nisan..


İskenderun Yükseliş Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında öğrencilerle velilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Temmuz ayında Arsuz Karaağaç Mahallesi’ndeki son teknoloji ve eğitim sistemleriyle donatılmış Bilim Kampüsü’ne geçiş öncesi son 23 Nisan etkinliğini okulun bahçesinde yapan Yükseliş Koleji, öğrenciler kadar veliler ve öğretmenlere de unutulmaz bir gün geçirme imkanı sundu.
Kurulan çadırlarda onlarca etkinlik ve eğlence imkanı bulan öğrenciler, ünü ülke sınırlarını aşan sanatçı Habib’in mini konseriyle coştular, öğrencilerin hazırladığı bando gösterisi ve karnaval yürüyüşüyle de gurur dolu bir 23 Nisan şenliğinde veli öğretmenleriyle keyifli bir gün geçirdiler.
Yükseliş Okulları Kurucusu Nuri Üysen ve Genel Müdür Aykut Davut Öktem önderliğinde öğretim kadrosu ve öğrencilerin titizlikle haftalar öncesinden hazırlıkları yapılan 23 Nisan şenlikleri, karnaval dansı, animasyon gösterileri, tavuklu pilav ikramı ve yüzlerce hediyenin dağıtıldığı çekilişlerle heyecanlı geçti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER