Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“1 Dakika İçin Harekete Geçin!”

“1 Dakika İçin Harekete Geçin!”

Türk Kızılay’ı Şubesi tarafından İskenderun Teknik Üniversitesi’nde ‘1 Dakika için harekete geçin!’ sloganıyla düzenlenen kan verme kampanyasına öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Kaynağı insan olan kan, özellikle kanamalı hastalar ile Akdeniz Anemisi hastaları için hayata bağlanabilecekleri en önemli ihtiyaç. Türkiye’de bu tür hastaların kan ihtiyacını karşılama görevini üstlenen Kızılay, çeşitli kampanyalarla vatandaşı kan bağışına teşvik ediyor.

Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi de ‘1 Dakika için harekete geç!’ sloganıyla bir kan bağış kampanyası başlattı. İSTÜ (İskenderun Teknik Üniversitesi) İskenderun Meslek Yüksekokulu Öğrencileri düzenlenen kampanyaya kan bağışlayarak destek verdi. Okulda oluşturulan mobil kan alım merkezinde öğrenciler kan vermek için sıra beklediler.

Kan veren üniversiteli öğrenciler, Kızılay’ın Kan Vermek İçin “1 Dakika İçin Harekete Geçin!” kampanyasına destek olarak verdikleri kanla insan hayatını kurtarma ve hayatta tutma hazzı yaşattıklarını söylediler.

Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, düzenledikleri kampanyaya destek veren öğrencilere, öğretmenlere ve yöneticilere ihtiyaç sahipleri adına teşekkür etti

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER