Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke Gündemi1 Oy Kılıçdaroğlu'na 1 Oy Bize!

1 Oy Kılıçdaroğlu’na 1 Oy Bize!

SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi ve Mersin Milletvekili Adayı İlknur Başer, “Tek aday etrafında 1 oy Kılıçdaroğlu’na 1 oy da geçmişten bugüne devrimcilerin mirasını taşıyan Denizlerin, Mahirlerin değerlerinin taşıyıcısı olan, tam bağımsız Türkiye mücadelesi veren, eşitlik, özgürlük ve laiklik için savaşan SOL Parti’ye” dedi.

SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi ve Mersin Milletvekili Adayı İlknur Başer, bugün Mersin’de seçim çalışmaları sırasında girdiği bir kahvede vatandaşlara oy çağrısında bulundu. Başer şunları söyledi:

“Biliyoruz ülke kötü, bizi kutuplaştırıyorlar ama bu felaketleri üreten iktidarı göndereceğiz 14 Mayıs’ta. Tek aday etrafında 1 oy Kılıçdaroğlu’na 1 oy da geçmişten bugüne devrimcilerin mirasını taşıyan Denizlerin, Mahirlerin değerlerinin taşıyıcısı olan, tam bağımsız Türkiye mücadelesi veren, eşi

tlik, özgürlük ve laiklik için savaşan SOL Parti’ye. Emekçilerin kadınların gençlerin geleceği için sol değerlere oy istiyoruz. Gerçek anlamda kurtuluşumuz tam bağımsız ülkededir, birlikte mücadelemizdedir, halkın iktidarındadır. O yüzden 1 oy da SOL Parti’ye.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER