Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel1.SAMANDAĞ TURİZM FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL

1.SAMANDAĞ TURİZM FESTİVALİNDE MUHTEŞEM FİNAL


Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Kaymakamlığı, Samandağ Belediyesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenen Samandağ Turizm İşletmecileri ve Yatırımcıları Derneği – Satiyad tarafından organize edilen 1. Samandağ turizm festivali muhteşem bir finalle sona erdi. 19 Ağustos Cumartesi günü 21.00’de başlayan ödül törenine Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ emniyet müdürü Mustafa Ateş, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız,Samandağ Kadın dayanışma derneği başkanı Hülya Nehir katılarak plaj Furbolu ve Plaj Voleybolunda başarılı olan takımlara ödüllerini takdim ettiler.
Samandağ Turizm İşletmecileri ve Yatırımcıları Derneği – Satiyad Başkanı Tahsin Boğday konuşmasında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a,Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik’e, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e,Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e,Samandağ Emniyet Müdürü Mustafa Ateş’e ve destek veren bütün firmalara teşekkür etti.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür plaketi Satiyad Başkanı Tahisn Boğday tarafından takdime edildi. Başkan Nehir Plaj Futbolu birincisi rio cafe adlı takıma ödülünü vererek, bir konuşma yaptı.
Başkan Nehir konuşmasında:”Bir Akdeniz akşamında,Samandağ sahillerinde, Bu festivalde sizlerle buluşmaktan dolayı mutluyuz. Bugün Türkiye’de yaklaşık 1800 tane festival yapılıyor.Samandağ’da bu yıl 3. Festival yapıldı. Samandağ’ını Türkiye’ye Dünyaya tanıtmak istiyorsak bu çıtamızı yükselteceğiz. Bugün sizlerle bu değerli ortamda bizleri buluşturan festival komitesine , Satiyad’a teşekkür ediyorum. Festival tanıtım demek, paylaşım demek,güzellikleri bir arada yaşamak demek ama bir o kadarda aş ,iş,ekmek demek. Bu işi aşa ,ekmeğe dönüştürerek başarılı olmamız gerekiyor. Yerel yönetim kadar,sivil toplum örgütleri kadar sizlerin,halkımızın daha yaşanabilir bir kent için destek vermesi gerekiyor. Daha temiz,daha yaşabilir bir kent için el ele vermeliyiz. Hz.Hızır Türbesi, Titus tüneli, beşikli mağaralar, musa ağacı ve bunlar gibi sayamayacağımız gerçekten ciddi değerlerimiz var. Üstünde bulunduğumuz sahilimiz,eşsiz benzersiz kumsalımız.Bu değerlerimize sahip çıkan,bunlara kastedenlere itiraz eden bu konuda hassasiyet gösteren insanlarla birlikte olmak zorundayız. Bu şehir arzu ettiğimiz noktaya getirmek için hep birlikte,el ele vermeliyiz. Bu festivalde emek eden arkadaşlarımızı tekraren kutluyorum.Sizlerin bundan sonraki süreçlerde bu sürece destek olacağınıza inanıyor.Saygı ve Sevgilerimi sunuyorum.”dedi.
Samandağ Emniyet Müdürü Mustafa Ateşe Satiyad Başkanı Tahsin Boğday tarafından teşekkür plaketi taksim edildi.Festivalde konuşma yapan Ateş:” Festivalde emeği geçen herkese ben ve teşkilatım adına teşekkür ederim “dedi.
Plaj futbolunda 1. Rio Cafe 2. Hasan aslan otomotiv 3. Minnina cafe Plaj voleybolunda 1. Truva life 2. Cadde spor 3. Team killer dereceye girdiler. Bisiklet yarışında da dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Emeği gecen HABID (Hatay Bisiklet Dernegi) yonetim kurulu uyelerine ve Başkan Ethem Baklaci’ya emeklerinden dolayı teşekkür edildi.Sanatçı İlyas Yalçıntaş’ın muhteşem konseriyle etkinlik sona erdi. Konser yoğun ilgi gördü.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER