Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel10 yıllık kötü yönetime bay bay diyeceğiz

10 yıllık kötü yönetime bay bay diyeceğiz

 

Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir Adayı Mehmet Öntürk Reyhanlılı hemşehrilerinin 10 yıllık kötü yönetime 31 Mart’ta bay bay diyeceğini söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhur İttifakı Reyhanlı Belediye Başkan Adayı Ahmet Salman Yumuşak ve teşkilat mensuplarının da katıldığı Reyhanlı’ya bağlı Değirmenkaşı Mahallesi’nde gerçekleşen mitingde konuşan Öntürk; “Yüzlerce kilometre sahili olan kentin sahilini, yılda 3 ürün alınan kentin toprağını, yaylalarını, omerkezini ve kırsalını değerlendiremeyen yönetim ile Hatay’ın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Öncelikle Hatay’ımızda seferberlik ruhuyla hareket eden Cumhurbaşkanımıza ve MHP lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yapmadığı hizmetleri de kentimize ve Reyhanlı’ya kazandırıyorlar. Reyhanlı’ya sadece su hattı için 400 Milyon TL para harcandı. Konutlarımız, işyerlerimiz yükseliyor. İnşallah kısa süre içerisinde vatandaşlarımızı evlerine ve işyerlerine yerleştireceğiz. Devletimiz tüm projeleri hayata geçirirken HBB yönetimi ne yapıyor. Uyuyor. İnşallah Reyhanlılı hemşehrilerimiz 31 Mart akşamı bu beceriksiz yönetime bay bay diyecek” ifadelerini kullandı.

“HATAY’IMIZI KALKINDIRACAK HİZMETLERİMİZ HAZIR”

Hatay’ı ayağa kaldıracak, ardından da şahlandıracak projelerinin hazır olduğunu kaydeden Öntürk; “Hatay narenciyesi bölgede lider konumda, Samandağ biberi dünyaca tanınıyor, kavun, havuç, pamuk gibi ürünlerde Hatay’ımız üretimde lider. Ancak tanıtım olmayınca ürünler elde kalıyor. Beceriksiz HBB yönetimi bunu dahi yapmaktan aciz durumdadır. Bizim tüm sektörlere yönelik master projelerimiz hazır. İnşallah Hatay’ımızı denizi, dağları, ovaları, toprağı ve havasıyla tanıtacağız ve kentimizin büyük potansiyelini harekete geçireceğiz. Öncelikle 31 Mart’ta bu beceriksiz yönetimden kurtulmak ve Hatay’ımıza gerçek belediyecilik hizmetleri kazandırmamız için sizlerden Cumhur İttifakı kadrolarına tam destek vermenizi istiyorum. O zaman Reyhanlı’mız Hatay Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle tüm hizmetlerde şahlanacak inşallah” şeklinde konuştu.

Coşkulu karşılama için hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Adayı Öntürk, 31 Mart’ta destek talebini yineleyerek konuşmasını tamamladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER