Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber“1000 Öğrenci 1000 Kitap”projesi amacına ulaştı

“1000 Öğrenci 1000 Kitap”projesi amacına ulaştı

Hatay Fen Lisesi öğrencileri ve okulun Edebiyat Öğretmeni Güney Bilge Gür’ün başlattığı “1000 Öğrenci 1000 Kitap” adlı kitap toplama kampanyasında birkaç ay içinde 1140 kitap toplanarak örnek bir başarıya imza atıldı.

Amac ihtiyacı olan okullara kitap temin etmek

Okul Müdiresi Saffet Yurttagül, öğrencileri akademik başarıların yanında sosyal işlerde yer almalarının kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Okumak bir erdemdir, onu bir yaşam felsefesi haline getirmek gerekir. Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında sosyal projeler içinde yer almaları, okuma bilincinin artması ve paylaşma duygusunu geliştirmek amacıyla Edebiyat öğretmeniniz Güney Bilge Gür öncülüğünde ihtiyacı olan okullara kitap temin etmek amacıyla bir kampanya başlattık. Toplanan kitaplarımız titiz bir incelemeden geçirilerek seviye ve türlerine göre sınıflandırıldı. Bu kapsamda kitap ihtiyacı olan okul isimleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce belirlendi. Toplanan kitaplarımızın ilk bölümü okul öğrencilerimiz tarafından Cemalettin Tınaztepe Ortaokuluna teslim edildi.

Bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimi yürekten kutluyor bu çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum ” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER