Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaSpor17 Hocamızın Sözleşmesini Dondurduk!

17 Hocamızın Sözleşmesini Dondurduk!

Hatayspor Kulübünün Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Mithat Baklacı, yeni sezonda altyapı kategorilerinde liglere katılmama olasılıklarının bulunduğunu söyledi.
Mithat Baklacı, www.kurtulusgazetesi.com haber sitesine yaptığı açıklamada, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da hayatın normale dönmemesi üzerine sportif faaliyetlerine ara vermek zorunda kaldıklarını belirtti.
Hatayspor’un bu şartlarda maçlarını kendi ilinde oynamayacağına dikkat çeken Baklacı, “Hatay’da standartlara uygun resmi müsabaka oynanacak saha yok. Mevcut sahalarda da çadır ve konteynırlar kurulmuş durumda. Bunları kaldırmak isteseniz de sahaların ve tesislerin bakımını yapmak için hem paraya hem de zamana ihtiyacınız var. Buna da ne bizim zamanımız var, ne de gücümüz. Hatayspor’un ve alt yapımızın kentte barınacağı ve çalışma yapacağı ne bir tesis ne de bir saha var. Ayrıca gelecek olan konuk takımlar için barınma sorunu var. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bu mağduriyetimizi gözönüne alarak Hatayspor Kulübünün alt yapı kategorilerindeki haklarının saklı kalmak şartı ile dondurma kararı alabileceğini ve liglere katılmayabileceğinin bilgisini verdi. Önümüzdeki günlerde yapacağımız genel kurul sonunda altyapı ile ilgili kesin kararımızı açıklayacağız” diye konuştu.

 

ALTYAPIDA GÖREV YAPAN 17 HOCAMIZDAN İSTİFALARINI İSTEDİK
Mithat Baklacı, gazetemizde yeralan Altyapı Koordinatörü Aydın Günaydın ile ilgili yayınlanan habere de değinerek, “Şu konuya açıklık getirmek isterim; Aydın hocamız bizi terk etmedi. 1,5-2 sene birlikte güzel işler yaptık. Yeni dönemde de güzel projelerimiz vardı, yaşadığımız deprem buna izin vermedi. Aydın hocamız halen bizimle istişare ediyor. Yeni sezonda altyapı ile ilgili yaptırımlarımız olmayabilir. Çünkü ne saha var, ne tesis. Başka bir şehire taşınacak gücümüz de yok. Liglere katılmayabiliriz. Bu yüzden altyapıda görev yapan 17 hocalarımızdan istfalarını istedik, daha doğrusu sözleşmelerini dondurduk. Çünkü bu şartlarda hocalarımıza ödeme yapabilecek gücümüz yok. Aydın Günaydın hocamızda bu kapsamda izin istedi. Ama kulüpten kopmuş değil. Altyapıda belki sadece 11-12-13 yaş gruplarında yerel liglere katılabiliriz. Kulübümüzün menfaatlerini düşünerek hareket etmek zorundayız” dedi.
BAŞKAN SAVAŞ’IN GAYRETLERİ İLE MAÇLARIMIZI MERSİN’DE OYNAYACAĞIZ
Bu zorlu dönemde Hatayspor’u yaşatmak için yönetim kurulu olarak büyük bir gayret sarfe ettiklerini sözlerine ekleyen Mithat Baklacı, şöyle konuştu:
“Başta Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın kulübümüze vermiş olduğu olağanüstü destekler takdire şayandır. Bugün Hatayspor Süper Lig’de mücadele ediyorsa, bunun baş mimarı Lütfü Savaş’tır. Yeni dönemde de yanımızda olan başkanımız öncelikle profesyonel takımımızın Süper Lig’de kaldığı yerden devam edebilmesi için maçlarını ve hazırlıklarını Mersin şehrinde yapabilmesi için yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır. Tek bir gayemiz var Hatayspor’u yaşatmak ve Süper Lig’de kalıcı olmasını sağlamaktır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER