Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun19 Mayıs tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır

19 Mayıs tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır

 

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

19 Mayıs tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mesajında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün 19 Mayıs 1919’ da Samsun’ a çıkışının ve buradan başlattığı bağımsızlık hareketinin tüm yurda yayılarak esareti kabul etmeyen ve hürriyetinden vazgeçmeyen milletimizle giriştiği milli mücadelenin zaferle taçlandırılmasının 103. yılını idrak ediyoruz.

Milli mücadelenin fitilinin ateşlendiği, tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs, Gençlik ve Spor Bayramı olmasının yanında milletimiz için büyük bir iftihar kaynağı, inanç, bağımsızlık ve kararlılık sembolüdür.

Gençlerimizin, kurtuluş mücadelesinin en anlamlı günlerinden olan 19 Mayıs’ın derin manasını idrak ederek aynı ruh ve azimle aziz şehitlerimizin canları pahasına koruduğu bu vatanı daha ileriye taşıyacaklarına, değerlerimize ve ilkelerimize sahip çıkacaklarına güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, kahraman Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin ve değerli halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, saygı ve sevgiyle selamlıyorum”

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER