Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber2019 Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yılın Şarkısı" Adayı "Bi Daha Yak" ile Şura...

2019 Altın Kelebek Ödülleri’nde “Yılın Şarkısı” Adayı “Bi Daha Yak” ile Şura İskenderli

Azerbaycan Türkü Şura İskenderli, 2019 Altın Kelebek Ödülleri‘nde, geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ”Bir Daha Yak” şarkısı ile “Yılın Şarkısı” adayı gösterildi.

2019 Altın Kelebek Ödülleri’nde “Yılın Şarkısı” Adayı “Bi Daha Yak” ile Şura İskenderli

Müzik platformları, radyo ve tğm dijital platformlara “Bir Daha Yak” şarkısı ile hızlı giriş yapan Şura İskenderli’nin yoğun konser maratonu yurt içi ve yurt dışında devam ediyor.

Şura İskenderli, Bir Daha Yak’a Olan İlgiden Memnun

Azerbaycan Türkü Şura İskenderli, “Bir Daha Yak’ şarkımın bu kadar çok sevilmesi kadar mutluluk ve heyecan verici bir şey olamaz. Daha çok üretmek ve hep daha iyisini yaparak her gün bir adım daha ileriye gitmek tek isteğim ve bunun için de çok çalışacağım. 18 yaşımdan beri yazdığım bestelerimi artık size de dinletiyor olmanın heyecanını yaşıyorum, iyi ki kalbinizde bana da yer açtınız, iyi ki varsınız.” dedi.

Şura İskenderli Kimdir?

“Azerbaycan Türkü olan Sura İskenderli’nin Türkçe seslendirdiği “Gelme Artık”,”Bir Daha Yak”,”Fedakar”, “Kül, “Sonu Mu Var” ve “Kimdi” gibi şarkılarla milyonlarca kez izlendi. Sura İskenderli’nin YouTube kanalında şu tarih itibariyle 600 binden fazla abonesi bulunuyor.

Sura İskenderli’nin net doğum tarihi ve yeri ile özel hayatına ilişkin pek çok detaya sosyal medya ve internetten ulaşılamıyor. Ancak Sura İskenderli’nin 20’li yaşların başında olduğu tahmin ediliyor. Sura İskenderli şimdilerde YouTube’da oldukça popüler bir isim olarak dikkatleri üzerine çekiyor.”

Şura İskenderli’nin “Bir Daha Yak” Şarkısını Dinle

 

 

 

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER