Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayas23 Nisan Payas'ta Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Payas’ta Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 102. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Payas’tada düzenlenen törenlerle coşkulu şekilde kutlandı Öğrencilerin gösterileri, programlara renk kattı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Payas ilçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı.
Sabah 10.00’da Atatürk Anıtında çelenk töreniyle başlayan resmi törenlerde, Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Daha sonra kutlamalar Kapalı Spor Salonunda İlçedeki Okullar Tarafından hazırlanan gösterilerle devam etti. Protokolün de eksiksiz katıldığı program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Danışman günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi.
Vatandaşların da çocuklarıyla birlikte yoğun bir katılım gösterdiği program, konuşma sonrası çocukların hazırladığı birbirinden keyifli gösterilerle devam etti.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER