Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhan24 Derslikli Fen Lisesi'nin Temeli Atıldı

24 Derslikli Fen Lisesi’nin Temeli Atıldı

Hayırsever iş insanı Recep Atakaş tarafından Kırıkhan’da yaptırılacak olan 24 derslikli Fen Lisesi’nin temel atma töreni bugün gerçekleştirildi.

Eğitim sevdalısı Recep Atakaş, “Son nefesime kadar eğitime katkı sunmaya devam edeceğim. Benden sonra da çocuklarım eğitim neferi gibi çalışacak.” dedi.

Temel atma töreninde konuşan Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Hayırsever iş insanı Recep Atakaş, “Sayın Bakanım, her şeyden önce Fen Lisesinin çok sevdiğim çocukluk gençlik yıllarımın geçtiği Kırıkhana’a yapılmasına olur verdiğiniz için size yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Ayrıca bu fen lisesinin yapımı için bana destek veren Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, yine Fen lisesinin Kırıkhan’a yapılması için büyük uğraş veren, Sayın Milletvekillerimize Kırıkhan Belediye Başkanımız, Sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi. Atakaş, “Yapacağımız okul oturum Alanı 1.300 m kare olup çatı katıyla birlikte 7.800 metre kare , 24 derslik, 5 laboratuvar, kütüphane, çok amaçlı salon, Beden eğitimi salonu kantin, mescit, müdür ve öğretmenler odası ve spor sahalarından ibaret olacaktır” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER