Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSpor25 Bin Kişilik Antakya Stadyumunun Çalışmaları Sürüyor

25 Bin Kişilik Antakya Stadyumunun Çalışmaları Sürüyor

Hatay‘ın Antakya ilçesinde yapımı süren ve yeni sezona yetiştirilmesi planlanan stadyumun yüzde 80’inden fazlası tamamlandı.

25 Bin Kişilik Antakya Stadyumunun Çalışmaları Sürüyor

Stadyumda en ağır iş olarak çimlendirme çalışmasının kaldığı öğrenildi.

Heyetler İncelemeye Geldiler

Ankara’dan resmi bir heyet Hatay’a gelerek stadyum inşaat alanında incelemelerde bulundu. Heyete, Hatayspor Kulübü 2.Başkanı Aydın Toksöz de eşlik etti. Toksöz, heyetin incelemeleriyle ilgili şu bilgilendirmede bulundu.

25 Bin Kişilik Antakya Stadyumunun Çalışmaları Sürüyor

Toksöz, “25.000 seyirci kapasiteli yeni stadyumumuz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sabah saatlerinde İstanbul’dan gelen üç kişilik heyet, stadyumumuzun standartlara uygunluğunu denetledi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Stadyum Güvenlik Uzmanı Cem Yücel, TFF Medya Sorumlusu Rasim Artagan ve Yayıncı Kuruluş Yapım Sorumlusu Gökhan Dilber’den oluşan heyete, Başkan Vekilimiz Aydın Toksöz eşlik etti. Önce proje üzerinde çalışmalar yapan heyet, daha sonra fiziki incelemelerde bulunmak üzere stadyum içinde ve çevresinde tetkikler yaptı. Büyük bir kısmının çalışması biten yeni evimizin, çim ve koltuk ihaleleri için çalışmalar devam ediyor.” sözlerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER