Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye'ye uyanacağız

25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayları Av. Suzan Şahin ‘in seçim çalışmaları devam ediyor .
CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin seçim çalışmaları kapsamında Dörtyol’da ev, işyeri ve aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda Çelebi, Ateşoğlu, Tel, Tellioğlu, Baytar ve Aksoy aileleri ile bir araya geldikten sonra aynı gün İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası’nı, İskenderun Kahveciler Odası’nı, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği’ni, İskenderun Sanayi Sitesi’nde esnafları, İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’ni ziyaret etti ve aynı gün akşam Belen’de hemşerileriyle iftar sofrasında bir araya geldi.
Akşam ev ziyaretleri yapan CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin’in ertesi günkü maratonu ise sabahın erken saatlerinde başladı. İskenderun Cemevi ziyaretinde “Barış ve kardeşlik için GELİYORUZ.” diyen Şahin sonra sırasıyla, Payas İlçe Emniyet Müdürü Mustafa BAĞ’ı, Payas Kaymakamı Polat KARA’yı, Payas Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali OĞUZ ve yönetim kurulunu, Payas Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan ÖZKUL ve yönetim kurulunu, Payas Kaymakamlık Binasında Nüfus, Müftülük, Tapu, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Yazı İşleri, Milli Eğitim, İlçe Sağlık Müdürlüklerini ve Payas Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret etti.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Suzan Şahin “25 Haziran sabahı aydınlık bir Türkiye’ye uyanmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diyerek hafta sonu programını ise İskenderun’a ayırdı.
Seçim çalışmalarına Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarlığından başlayan Şahin, Belen’deki seçim bürosu açılışına katıldıktan sonra, Kocatepe Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi ve Şanlı Aşiret Derneğini ziyaret etti. Karayılan’daki toplantının ardından Meydan Mahallesinde iftar programına katıldı. İftar sonrasında ise Sarıseki , Bekbele ve Buluttepe Mahallelerinin ziyaretleriyle günü tamamladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER