Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay3 futbolcu daha transfer edeceğiz

3 futbolcu daha transfer edeceğiz

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakaş Hatayspor’un Onursal Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 3 transfer daha yapacaklarını ifade etti.

Forvet ve stoper transferinin yanı sıra orta sahaya da sol ayaklı bir oyuncu alarak transferi kapatmayı planladıklarını dile getiren Başkan Savaş, “3 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Defansa, orta sahaya sol ayaklı bir isim ve santrfor almayı planlıyoruz. Hocamızın sistemine uygun 3 tane adayımız var” diye konuştu.

ÖMER HOCA, ‘ENERJİM BİTTİ’ DEDİ, AYRILMAK İSTEDİ

Katıldığı bir televizyon programında Hatayspor’da yaşanan teknik direktör değişikliğine de değinen Başkan Savaş, Ömer Hoca’dan çok memnun olduklarını ancak kötü sonuçların ardından istifa etmesini de saygı duyduklarını ve takımın başına getirdikleri Serkan Özbalta’nın çok iyi bir teknik direktör olduğunu söyledi. Başkan Savaş, “Ömer Erdoğan hocamızdan çok memnunduk. Kötü sonuçlar aldığımız bir dönemin ardından Ömer Hoca artık enerjim bitti, ayrılmak istiyorum deyince 1 yıllık daha sözleşmemiz olmasına rağmen yollarımızı ayırdık. Serkan Özbalta karakter olarak bize çok uygun bir hoca ve sistemine çok sadık. Çok iyi bir isimle çalıştığımızı söyleyebilirim” değerlendirmesinde bulundu.

TRABZONSPOR’A KARŞI TAKIMI BEĞENDİM

Trabzonspor maçını da değerlendiren Başkan Savaş, takımı beğendiğini ve iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Savaş, “Trabzonspor maçında takımı beğendim. İlk yarı topla daha fazla oynayan takım bizdik, golden sonra biraz moralimiz bozuldu, gole kadar çok iyi mücadele ettik. Hatay bir spor şehri oldu. Erkek ve kadın futbol takımlarımız dışında 10 tane amatör takımımız var. En üst ligde tam 12 takımımız bulunuyor. Bu alanda Türkiye’nin en başarılı şehriyiz” sözlerini kullandı.

TARAFTAR TRİBÜNLERİ DOLDURMALI

Son olarak Hataysporlu taraftarlara tribünleri doldurma çağrısında bulunan Savaş, bilet fiyatlarının Türkiye ortalamasının altında olduğunu savundu. Savaş, “Bilet fiyatlarımız Türkiye ortalamasının altında. Tribünlerin daha fazla dolması gerekiyor. 6 bin 500 ortalama seyirciye oynamak bizi mutlu etmez. 1.6 milyon nüfusu olan bir şehrin daha kalabalık bir seyirciyle maçlarını oynaması gerekiyor” şeklindeki görüşünü paylaştı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER