Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haber3 Kasım'da adımlar Ali İsmail Korkmaz için atılacak

3 Kasım’da adımlar Ali İsmail Korkmaz için atılacak

Büyük maraton öncesi Caddebostan’da son antrenman

Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) bu yıl da 41’inci Vodafone İstanbul Maratonu’na katılıyor.
3 Kasım Pazar günü gerçekleşecek büyük maraton öncesi Caddebostan’da buluşan Emel Anne ve ALİKEV gönüllüleri, son antrenmanı birlikte yaptı.

41’inci Vodafone İstanbul Maratonu’ 

Toplumsal barış ve eşitliğin var olduğu, insan-doğa ilişkileri de dâhil olmak üzere her türlü eşitsiz ilişkiden arınmış bir dünyayı, gençliğin katılımıyla kurarak Ali İsmail’in düşlerindeki özgür dünyayı hayata geçirmek misyonuyla kurulan ve 5 yıldır faaliyetlerini sürdüren ALİKEV, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da öğrenimine katkı sunduğu bursiyer sayısını artırmak için 41’inci Vodafone İstanbul Maratonu’na dâhil oldu. Emel Anne ve ALİKEV gönüllüleri, 3 Kasım Pazar günü düzenlenecek heyecan dolu maratonun bir hafta öncesinde son antrenmanı yapmak için bir araya geldi.

Antrenman öncesi konuşan Emel Anne; “Alikev olarak, İstanbul Maratonu’nda koşacağımız dördüncü senemiz. Her geldiğimde daha da umutlanıyorum. Ali İsmail’im birçok kişinin yüreğinde. Onun düşlerinin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın umutları olmak ve onlara burs sağlayabilmek için yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ali İsmail’in ruhunu yaşatmak, düşüncelerini ve yapmak istediklerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. 3 Kasım’da çok güzel bir maratonda beraber koşmak dileğiyle” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER