Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel30 Ağustos Zafer Bayramı Samandağ’da Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Samandağ’da Coşkuyla Kutlandı

Program, 30 Ağustos Cuma günü saat 09:00’da Hükümet Konağı önünde Çelenk Sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma törenine Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Fatih Bildik, İlçe Emniyet Müdürü Duran Datlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, oda başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Samandağ Kaymakamlığı ve Samandağ Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Büstüne çelenk sunuldu. Ardından, Jandarma Üstçavuş Rakip Aslan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi. Daha sonra öğrenciler tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili şiirler okundu. Çelenk sunma programının sonunda Samandağ Kaymakamı Murat Kütük ve Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Fatih Bildik törene katılanların bayramlarını kutladılar.

Çelenk sunma töreninin ardından saat 09:30’da, Kaymakamlık makamında Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ve Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Fatih Bildik, vatandaşlar ile bayramlaşarak bayram tebriklerini kabul ettiler.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER