Çarşamba, Haziran 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"31 Mart seçimleri fırsata çevrilmeli ".

“31 Mart seçimleri fırsata çevrilmeli “.

VEKİL ŞAHİN BİLECİKTEN MESAJ VERDİ

 

Hatay Milletvekili Suzan Şahin Giresun Milletvekili Necati Tığlı, CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer,ile birlikte yerel seçim öncesi değerlendirmelerde bulunmak üzere Bilecik’e incelemelerde bulundu.

Bilecik İl Başkanlığında yapılan toplantıda konuşan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin aday belirleme süreçlerine müdahale etmekten ziyade ortak aklı oluşturmayı amaçladıklarını belirtti. Genelde iktidarı sağlamanın yolunun yerelde etkili olmaktan geçtiğini ifade eden Şahin , “Genel Merkez’de aday belirleme ile ilgili ayrı bir seçim, eğilim yoklaması gibi farklı kararlar çıkasa da il bazında serbestlik olması; kendi adaylarımızın belirlenmesi, örgütün hareketlenmesi açısından çok anlamlı. Yerelde iktidarı sağlarsak genelde de daha sağlıklı işleyen demokratik bir sisteme dönebiliriz”dedi.

Konuşmasında AK Parti iktidarına yüklenerek 31 Mart yerel seçimlerinin bir fırsat olduğunu söyleyen Şahin “24 Haziran genel seçimlerinin ardından Türkiye’de rejim değişti. Türkiye Cumhuriyeti adeta bir anonim şirketi gibi yönetiliyor. Bakanların çoğunu tanımıyoruz. Bakanların çoğu özel sektörden geliyor. Sonuç olarak ben bilmem Başkan bilir anlayışı ile Bakanlıkların çalıştığını görüyoruz. Türkiye bugün tek adam rejimine mahkum olmuş durumda.

Biz CHP olarak Hala sandığa gidebiliyorsak, 31 Mart’ta onları oylarımızla sandığa gömebiliriz. Bunun için örgütsel birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Adayımızla birlikte çalışmak gerekiyor. Sonuç, Türkiye’nin yeniden demokrasiye dönüş süreci olacak. Türkiye’de egemen olan umutsuzluğu, güvensizliği ortadan kaldırmakla yükümlüyüz. Buna inandığımız sürece inandırabiliriz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER