Çarşamba, Haziran 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"31 MART’TA CHP ADAYI LÜTFÜ SAVAŞ’A DESTEK VERECEĞİZ"

“31 MART’TA CHP ADAYI LÜTFÜ SAVAŞ’A DESTEK VERECEĞİZ”


İyi Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçer, yerel basının iktidar tarafından ağır baskılar altında olduğunu çok iyi bildiklerini söyledi.

Antakya Gazeteciler cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Abdullahoğlu ve yönetim kurulunu tebrik etmek için Cemiyeti ziyaret eden İyi Parti Hatay İl başkanı Ali Seçer, gerek yerel, gerekse yaygın basının durumlarını çok iyi takip ettiklerine dikkat çekerek, “Yerel basının iktidar tarafından ne kadar baskı altında olduğunu biliyoruz. İktidar öyle baskı uyguluyor ki, İyi Parti’nin haberlerine daha tahammül etmemektedir” dedi.

İyi Parti olarak iktidar olmak için Türk siyasi hayatına katıldıklarının altını çizen Başkan Ali Seçer, İyi Partinin süreç içerisinde iktidara geleceğini vurguladı.

İyi Parti Hatay İl Başkanı Ali Seçen, 31 Mart’ta Hatay Büyükşehir belediye başkanlığı için kime destek verecekleri yönündeki soruya, “İttifaklar çerçevesinde CHP ile ittifak kurduk. Hatay’da CHP adayı Lütfü Savaş’a destek vereceğiz” cevabını verdi.

Antakya Gazeteciler cemiyeti Başkanlığına seçilen Ahmet Abdullahoğlu, İyi Parti İl Başkanı Ali Seçer’in yönetim kurulu üyeleriyle ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şahsı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları adına teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER