Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“365 Günü Anneler Günü Mantığıyla Yaşamalı”

“365 Günü Anneler Günü Mantığıyla Yaşamalı”

 

Mayıs ayının ikinci haftasının da Anneler Günü dolayısı ile düzenleneceği duyurulan, ancak havanın yağışlı olması dolayısı ile bir sonraki hafta gerçekleştirildi… Müftüler’de düzenlenen piknik etkinliğine Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve eşi Yüksel Vurucu, annelere ve katılımcılara çeşitli armağanlar sundu…
Belen Belediyesi
Huzurevi sakinleri, Sevgievleri çocukları ve down sendromlu çocukların da gönüllerince eğlendiği Müftüler’de düzenlenen piknik etkinliğine Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ve eşi Yüksel Vurucu, katılımcılara şal ve başörtüsü armağan etti.
Down sendromlu çocuklar, sevgievleri sakinleri ile çocuklar ve yaşlıların kaynaşmasına olanak tanıyan etkinlikte konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Annelik kutsal bir kavramdır. Bizim için yılda bir gün değil her gün anneler günüdür. Her gün anneler günüymüş gibi annelerimize saygılı davranmalıdır. Cennet annelerin ayakları altındadır.” Dedi.
Mayıs ayının ikinci haftasının da Anneler Günü dolayısı ile düzenleneceği duyurulan, ancak havanın yağışlı olması dolayısı ile bir sonraki hafta düzenlenen etkinlik 14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Belen Belediyesi’nin de katkılarıyla Müftüler’de düzenlenen piknik etkinliği İskenderun Gençlik Merkezi, Toplumsal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’in de katılımıyla düzenlenen etkinlik; Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve ilçe yönetimi, Belen Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, Belen Ak Parti Kadın Kolları, Belen idari amirleri ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Davetliler, çocuklar ve yaşlılar piknik etkinliğinde gönüllerince eğlendiler…

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER