Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel4 öğretmen ‘Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi’ ödülü aldı

4 öğretmen ‘Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi’ ödülü aldı

 
2016 yılında eTwinning kapsamında yaptığı çalışmalardan dolayıİskenderun İlçesi İbni Sina Anadolu Lisesi Okulu İngilizce Öğretmeni Filiz Egemen ve Okul Müdürü Sami Gülay, İskenderun Denizciler Mustafa Kemal İlkokulu Sınıf Öğretmeni Senem Kalkar ve Okul Müdürü Eyüp Korkmaz, Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi Ödülü aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, ödül alan öğretmenleri makamında kabul ederek, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından hazırlanan ödülleri öğretmenlere verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, belge töreninden sonra yaptığı konuşmada; “Böylesine önemli ve uluslararası bir başarıya imza atan öğretmenlerimiz Filiz Egemen ve Senem Kalkar’ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Umarım diğer öğretmenlerimiz için de teşvik edici olur. Bu ödüle Hatay eğitim camiasından bir öğretmenin layık görülmesi bizler için gurur verici bir durum. Sadece İngilizce Öğretmenlerinin değil diğer alanlardaki öğretmenlerin de bu şekilde eTwinning çalışmalarına katılıp okullarına, öğrencilerine başarıda sınır tanımayan bir yaklaşımla katkı sağlamaları, yeni bakış açıları geliştirmeleri, uluslararası araştırmalar ve çalışmalar gerçekleştirmeleri bizler için oldukça anlamlıdır” diyerek öğretmenlere ve eTwinning ekibine teşekkür etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER