Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassa4.250 Litre Kaçak Rakı Ele Geçirildi

4.250 Litre Kaçak Rakı Ele Geçirildi

Hatay’ın Hassa ilçesine bağlı Girne ve Akbez Mahallelerinde iki kişinin evlerinden toplamda 4.250 litre kaçak rakı Jandarma tarafından yakalandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre,  Hatay İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü, Jandarma dedektifleri Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uygun olmayan koşullarda yasadışı olarak üretilen kaçak alkol ile mücadele kapsamında 09.09.2022 tarihinde  icra edilen faaliyet esnasında Akbez ve Girne mahallelerinde bulunan C.K ve B.Y isimli şahısların evlerinde sahte içki imalatı yaparak satışa sunduğu bilgisi alındığı belirtildi.

Konuyla ilgili şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan aramada jelikan bidonlar içerisinde (3000) litre ve damacanalar içerisinde (1.250) litre sahte rakı olmak üzere toplam (4.250) litre sahte rakı ele geçirildiği ifade edildi.

Valilik açıklamasında ayrıca ev ve eklentilerinde 1 adet ocak, 1 adet kazan ele geçirilirken, şüpheliler C.K. ile B.Y. nin  gözaltına alınarak adli işlemlere başlandığı kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER