Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haber43 Yaşındaki Hataylı Anne, Oto Yıkayarak Çocuklarına Bakıyor

43 Yaşındaki Hataylı Anne, Oto Yıkayarak Çocuklarına Bakıyor

Hatay‘ın Reyhanlı ilçesindeki 43 yaşındaki 3 çocuk annesi Leyla Kırık bir süre önce eşinden ayrıldı. Oto yıkarak 3 çocuğunun geçimini sağlamaya çalışan Kırık, tek amacının ayakları üzerinde kendi imkanları ile durmak olduğunu belirtti.

Hatay’da Eşinden Ayrılan 3 Çocuk Annesi Geçimini Oto Yıkamadan Kazanıyor

3 çocuk annesi Leyla Kırık, oto yıkama işi ile ailesinin geçimi ve çocuklarının okul masrafını çıkarmayı istiyor.

Otomobilleri Yıkıyor, Kurutuyor, Teslim Ediyor

Bir oto yıkama servisinde geçimini sağlamaya çalışan Anne Kırık, servise gelen otomobilleri yıkıyor, kurutuyor ve sahibine teslim ediyor. Kırık, başkalarına muhtaç olmadan ayakta durmak ve yaşamak için bulduğu oto yıkama işinden memnun olduğunu kaydetti.

Sabah saatlerinde başladığı işinden kazandığı para ile evini geçindiren ve okul çağındaki 3 çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayan Anne Kırık, “Aslında erkeklerin yaptığı bir iş ama ben de yaparım diyerek çalışmaya başladım. İş bulamayan kadınlara, herkese tavsiye ederim, başkalarına ihtiyaç duymadan çalışabilir ve rahatlıkla geçimlerini sağlayabilirler” dedi.

“Gösterdiği Performanstan Memnunuz”

İşletme sahibi Nahsen Naimioğlu “Serviste gayet iyi çalışıyor. İşletme olarak bizler gösterdiği performanstan, işinin temizliğinden memnunuz. Çocuklarına helal para ile gidiyor ve onların geçimini sağlıyor. Buraya gelen araç sahipleri de memnunlar” sözlerini belirtti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER