Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun50 Kalıcı konut kura ile teslim edildi

50 Kalıcı konut kura ile teslim edildi

 

 

İskenderun ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan bin 50 kalıcı konut kuralarla belirlenen hak sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Düzenlenen kura törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Külliyeden canlı bağlantıyla katıldı.

Törende Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş ve Hatay Valileri, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Cumhur İttifakı Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkan adayı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da hazır bulundu.

Kurayla belirlenen hak sahiplerine Bakan ve protokol üyeleri tarafından anahtarları teslim edildi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de yaptığı açıklamada bugün sabah erkenden Antakya’da mesaiye başladıklarını belirterek “Orada 5 bin 807 konutun temel atma törenini yaptık. Bir taraftan Antakya Merkez, bir taraftan İskenderun, Defne, Kırıkhan gibi ilçelerimizde de 5 bin 807 konutumuzun temelini atarak işi başlattık. Hatay’da devam eden 142 bin adet inşaatımız var. İnşallah bundan sonra da her ay bu konutlarımız bittikçe hak sahibi vatandaşlarımıza vermeye devam edeceğiz. Çok şükür Hatay’ımıza biz heybemiz dolu geldik. Sabah inşatlarla başladık, şimdi açılışlarla devam ediyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER