Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözü50ton zeytinyağı araziye yayıldı

50ton zeytinyağı araziye yayıldı

 Altınözü ilçesinde bulunan bir zeytinyağı fabrikasında meydana gelen patlama, tonlarca zeytinyağının heder olmasına neden olu.

. Fabrika sahibi Rafi Göngör, olayın ardından yaptığı açıklamada, 2 deponun patlaması sonucu 50 ton zeytinyağının araziye aktığını ve yaklaşık 14 milyon TL’lik bir zararın ortaya çıktığını belirtti.


Altınözü ilçesine bağlı Yarseli Mahallesi’nde faaliyet gösteren zeytinyağı fabrikası, Rafi Göngör’ün satın aldığı 25 tonluk 2 deponun patlamasıyla sarsıldı. Sabah saatlerinde fabrikaya gelen çalışanlar, depolardan sızan zeytinyağının araziye yayıldığını fark etti. Yağışlı havada gerçekleşen zorlu şartlarda, fabrika ekibi, tonlarca litre zeytinyağını araziden toplamak için seferber oldu.

Fabrika sahibi Rafi Göngör, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Gece sıralarında yeni aldığımız depolara 50 ton kadar yağ yükledik. Sabah saatlerinde bir tank patladı ve bütün yağ araziye dağıldı. 2. tank da öğle saatlerinde patladı, ancak elden bir şey gelmedi. 50 ton zeytinyağımız araziye döküldü. Yaklaşık 13-14 milyon TL’lik bir kaybımız var. Toplanan yağ, sabun yapımında kullanılacak” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER