Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay6 Şubat’tan bugünlere dönmek çok zordu

6 Şubat’tan bugünlere dönmek çok zordu

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, genç bir takıma sahip olduklarını, futbolcuların uyum sağlayabilmesinin bir kaç hafta daha sürebileceğini söyledi.


Lütfü Savaş, maç sonunda gazetecilerin soruları cevaplayarak, “Hava çok sıcaktı, bu havada futbol oynamak gerçekten çok zor. Buna rağmen 2 maçta 4 puan bizim için güzel bir sonuç. Takımımız genç. Bu futbolcuların birbirlerine kenetlenmesi, birbirlerine alışması, bir yol alması bir kaç hafta sürebilir” dedi.
Taraftarların tribünlerde bile nefes almakta zorlandıklarına dikkat çeken Savaş, “Top koşturmak, sahada 12-13 kilometre koşmaya çalışmak gerçekten futbolcular adına çok zordu. İki takımda atabilirdi ama iki takımda biraz golden uzak durdu. Maç başladığı gibi bitti. 2 maçta 4 puan bizim için güzel bir sonuç. Çünkü küllerinden yeniden doğan bir Hatayspor var. Çok dramatik günler yaşadık. 6 Şubat’tan bugünlere dönmek çok zordu ki onu başardık. Bu başarı da tabi ki hem Volkan hocamızın hem de yönetimimizin büyük çabaları var. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER