Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel6000’E YAKIN HASTAYA ANJİYO YAPILDI…

6000’E YAKIN HASTAYA ANJİYO YAPILDI…

İskenderun Devlet Hastanesi Anjiyografi ünitesi 2016 Ocak ayından bugüne kadar 6000 hasta ’ya Anjiyo işlemi başarıyla gerçekleştirildi.
2018 yılının başlarında ise açık kalp ameliyatına başlandı ve bugüne kadar 20 hastamıza by-pass ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Veysel YILDIRIM konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi;
Anjiyografi ünitesinde, Uz.Dr.Ercan Türk, Uz.Dr.Hülya Turgut, Uz.Dr.Gürkan Dinler, Uz.Dr.Murat Başıbüyük,Uz.Dr.Şefik G.Fatihoğlu,Uz.Dr.Nihat Canbolat ile
Kalp damar cerrahı uzmanı Op.Dr.Kıvanç Bayatlı görev yapmaktadır.
İl Sağlık Müdürü Dr. Sebahattin Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada;
“Sağlık Bakanlığımızın 2018 yılı içerisinde hastanemiz bünyesi için tedarik edeceği ikinci Anjiyografi cihazı ile birlikte hizmet kapsamı daha da genişleyecek olup; yapılacak olan personel planlaması ile birlikte 24 saat esası ile akut gelişen durumlarda acil müdahaleye uygun hale getirilecektir.
“ Hatay Devlet Hastanesi ve İskenderun Devlet hastanesinde yapılan operasyonların hiç birinde her hangi bir komplikasyon gelişmemiş olup, başarı ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Hastanelerimiz de başarılı operasyonlara imza atan başta uzman hekimlerimiz olmak üzere diğer tüm sağlık çalışanlarımızı yürekten kutlar, başarılarının devamını dilerim.” Dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER