Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun65 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

65 Kök Hint Keneviri Ele Geçirildi

Hatay Emniyeti Narkotik Polisi, üç ilçemizde 3 eve gerçekleştirdiği baskınlarda, hint keneviri yetiştirildiğini belirledi. Olaylarla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 20.05.2022 günü Payas Kürtül Mahallesi’nde bulunan V.Ö.’ye ait ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada, boyları 15 cm ile 50 cm arasında değişen 17 kök hint keneviri ele geçirildi. Payas ilçesindeki olayla ilgili olarak, V.Ö. hakkında 2313 SKM suçundan adli işlem yapıldı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, ilimiz Antakya ile İskenderun ilçelerinde de iki ayrı baskın yapıldı. 21 Mayıs günü İ.U.’nun Antakya Kuyulu Mahallesi’nde ve F.K.’nin İskenderun Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ikametlerinde yapılan aramada;
▪️boyları 20 cm ile 80 cm arasında değişen 48 kök hint keneviri,
▪️11,80 gram hint keneviri tohumu,
▪️1 gram sentetik kannabionid ele geçirildi.
Her iki olayla ilgili olarak, Antakya’da U.U. ile İskenderun’da F.K. adlı şüpheliler yakalanıp gözaltına alındı ve haklarında 2313 sayılı yasa hükümleri uyarınca işlem yapıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER