Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke Gündemi65 Yaş Üstü Vatandaşlar Ne Zaman Sokağa Çıkabilecek? Sokak İzni Ne Zaman?

65 Yaş Üstü Vatandaşlar Ne Zaman Sokağa Çıkabilecek? Sokak İzni Ne Zaman?

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında uzun süre sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşların belirli saatlerde dışarı çıkmasına izin verildi. 65 yaş üstü vatandaşlar ne zaman sokağa çıkacak?

65 Yaş Üstü Vatandaşlar Ne Zaman Sokağa Çıkabilecek? Sokak İzni Ne Zaman?

Kısıtlamanın olduğu 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günleri marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Vatandaşlar (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabilecek.

65 Yaş Üstüler Sokağa 17 Mayıs Pazar Günü Saat 12.00-18.00 Arasında Çıkacak

17 Mayıs 2020 Pazar günü, 12.00-18.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız ve ihtiyaç duyulan hallerde bunların refakatçileri,

Pazartesi ve salı günleri 65 yaş ve üzeri ile 20 yaş ve altında bulunanlar hariç olmak üzere zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlar hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecek.

etiketler: sokağa çıkma yasağı, sokağa çıkma yasağı haber,65 yaş üstü

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER