Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel65 yaş üstü ve 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı ne...

65 yaş üstü ve 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Bakan Koca açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 65 yaş üstü vatandaşlar ve 20 yaş altı gençlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Koca açıklamasında sokağa çıkma kısıtlamasının kalkmasının 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşları kapsamadığını duyurdu.”Sabırlı olmanızı, bize biraz daha zaman tanımanızı rica ediyorum” dedi

65 yaş üstü ve 20 yaş altı için sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? Bakan Koca açıkladı

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, 81 ilde 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşların ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkması kısıtlanmıştı. Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 23, 24, 25, ve 26 Mayıs tarihlerinde 81 ilde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının gece yarısı itibariyle sona ermesiyle, 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri vatandaşların durumu da sosyal medyada tartışılmaya başlandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabından açıklama yaptı 

“Genç arkadaşlarım, sokağa çıkma kısıtı bu gece kalktı. Maalesef bu uygulama siz 15-20 yaş grubunu, 65 yaş üstü büyüklerimizi, 14 yaş ve altı çocuklarımızı şimdilik içeremiyor. Sabırlı olmanızı, bize biraz daha zaman tanımanızı rica ediyorum. Çok sevgiler.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER