Cuma, Mayıs 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel71 KİŞİYE UYUŞTURUCUDAN İŞLEM YAPILDI!

71 KİŞİYE UYUŞTURUCUDAN İŞLEM YAPILDI!


Hatay’ın İskenderun ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 71 kişi yakalanarak haklarında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğünün Kaymakamlık aracılığıyla yaptığı açıklamada halkın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerin ve çocukların, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürüldüğü kaydedildi.
Narkotik Suçlar kapsamında 2 ile 16 Kasım 2018 tarihleri arasında İlçede 39 olay meydana geldiğinin vurgulandığı açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 71 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapıldığı belirtildi.
Ekipler yapılan aramalarda, 10.228 gr. Esrar maddesi, 12 adet Captagon hap, 3 adet Uyuşturucu hap, 58 gr. Eroin maddesi, 3 gr. Metamfetamin maddesi ve uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 440 TL para ele geçirdi.
İlçede başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarca vatandaşların güven, huzur, sükûnu için özveri, uyum içerisinde görev ifa edildiği, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmaların kararlılık ve ciddiyetle devam edeceği vurgulandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER