Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderunİsmet İnönü Mahallesinde Covid-19 Aşı Seferberliği

İsmet İnönü Mahallesinde Covid-19 Aşı Seferberliği

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Kaymakam İskender Yönden, İsmet İnönü Mahallesi Muhtarlığının ev sahipliğinde düzenlenen mahallinde aşı uygulamasını yerinde ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Dünyayı saran coronavirüs pandemisinin en önemli mücadele ayağını oluşturan ve daha geniş kitlelere ulaştırmak üzere ülke genelinde başlatılan aşı seferberliğine İskenderun’da aralıksız devam ediliyor.
Kaymakam İskender Yönden, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter koordinasyonuyla yürütülen esnaf ve meslek odaları, muhtarlar ve STK’ların da işbirliğiyle uygulanan Covid-19 aşısı seferberliği amacına uygun bir şekilde sürdürülüyor.
Seferberliğe katkı sunmak amacıyla İsmet İnönü Mahallesinde Muhtarlık ev sahipliğinde mobil ekiplerce yürütülen aşı uygulama noktasını ziyaret eden İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, mahalle muhtarı Engin Aktuğ, vatandaşlarla bir araya geldi, karşılıklı sohbet etme imkanı buldu.
Kaymakam Yönden, covid-19 pandemi sürecini sağlıklı aşmada aşılamanın önemine dikkat çekerken, mobil ekiplerce yerinde aşı uygulamasının bu mücadelede aşılanma konusunda oluşan farkındalığın da pekişmeyi sağladığını vurgulayarak “İsmet İnönü Mahallesi Muhtarlığı ev sahipliğinde halkımıza Covid-19 aşısı uygulanmıştır dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER