Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneDefne Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Bilgin, Suçluların Yakalanmasını İstiyor

Defne Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Bilgin, Suçluların Yakalanmasını İstiyor

Hatay‘ın tanınmış iş insanları arasında yer alan aynı zamanda Defne Belediyesi Meclis Üyelerinden Ahmet Bilgin’in hesabından yüklü miktarda para dolandıran kişiler, üzerinden 15 gün geçmesine rağmen halen yakalanamadı.

İnternet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilen kendisinden habersiz para çekme olayına tepki gösteren iş insanı Ahmet Bilgin, hesaplarını kullanan kişi veya kişilerin bir an önce yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyor.

Olayın gerçekleştiği gün Cumhuriyet Savcılığına şikayet dilekçisi veren iş insanı Ahmet Bilgin, ilgili bankayı da sorumsuzlukla suçladı.

Bilgin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bankanın Antakya Çarşı şubesinden arandım ve Banka genel merkezden kendilerine bir otomatik mail ulaştığını söylediler. Bilgide; telefonumda ki Chrome uygulamasında risk tehdidi algılandığını bu yüzden hesaplarımın bloke edildiği yazıyordu. GSM operatörüne gidip telefonu temizletmemi ve riski ortadan kaldırmam gerektiği ve sonrasında blokelerin kaldırılacağı bildirdiler.

Söyleneni yaptım ve sonrasında blokenin kaldırılması için şubeyi aradım. Hesapları hemen kontrol ettiğimde hem şahsi hesabıma hem de şirket hesabıma girildiğini ve birçok işlemin yapılıp hesaplardan yüklü miktarlarda paraları iki farklı kişi hesaplarına aktardıklarını fark ettik. Bankaya bu işlemlerin bana ait olmadığını beyan ettikten sonra avukatımla birlikte savcılığa ve siber suçlara gittik suç duyurusunda bulunduk. Hala olayın aydınlanmasını ve çözülmesini bekliyoruz” dedi.

Bilgin, “Bu birikimler hakkıyla, emekle çalışılarak elde edilmiş, işimin devamlılığı için gerekli, ailemin hakkı, çalışanlarımın ekmeğidir. Bu alın teri birikimleri kimsenin hakkı değildir ve olmayacaktır. İlahi adalete ve ülkenin güvenlik birimlerine ve adaletine güveniyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER