Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Primemall İskenderun, karne hediyesi olarak çocuklara keyifli aktiviteler ile programlar düzenledi.
21 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında 13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikler arasında Peluş Oyuncak atölyesinde çocuklar kendi seçtikleri peluş oyuncağın içini elyaf ile dolduracak. İnşaat atölyesinde baretlerini takarak kuş kafesini ustalıkla inşa ederek, el becerilerini geliştirecek. T-Shirt Boyama Atölyelerinde kendi tshirtlerini kendileri tasarlayacak, kokulu sabun üretecek, cup cake süsleyecek, deniz kabuğundan kolye yapacak ve bu birbirinden harika hediyelerinde sahibi olacaklar. Bu atölyelerin yanı sıra Peluş Defter Kaplama Atölyesi, Kukla Atölyesi, Puppets Show, Baloncuk Show, Kap Yakala Etkinliği, Mandala ve Yüz Boyama etkinlikleri ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.
Çocukların karne hediyelerini de unutmayan Primemall İskenderun, 20-21-22 Ocak tarihlerinde karnesini alışveriş merkezine getiren çocuklara ücretsiz hikaye kitabı hediye etti.
