Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiBaşkan Özdağ Basın Mensuplarıyla Buluştu

Başkan Özdağ Basın Mensuplarıyla Buluştu

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ”Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi” (ÖSYM) Başkanlığı önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Başkan Özdağ DDK inceleme talebinin olumlu bir adım olduğunu belirterek; ”Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından DDK’ye inceleme talimatı verilmesinin olumlu bir adım olabilir. Ancak Fetö ve bazı cemaat ve tarikatların, yolsuzluk yaparak gençlerin ve yurttaşların geleceğini karartmaları ile ilgili bir çalışmadır.” dedi.

Başkan Özdağ KPSS’ye Dikkat çekerek; ”Zafer Partili uzman arkadaşlarımızın bu sınav ve bundan önce yapılan sınavla ilgili tespit etmiş oldukları şifreli yolsuzluğu önümüzdeki günlerde Türk kamuoyuyla paylaşacağız. 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kurulu (DDK) tarafından başlatılan soruşturmanın sadece 16 soruyla sınırlı kalmamalı bundan önceki sınavlarda kullanılan şifreleme yöntemi araştırtılmalı.” şeklinde konuştu.

KPSS sorularını yayınlayan yayınevi sahibi, ÖSYM’den pek çok ihale almış!

ÖSYM pek çok ihale almış diyen Başkan Özdağ; ‘‘Hiç kimsenin hiçbir şeye inancının kalmadığı ve bundan dolayı gençlerin Türkiye’yle ilgili heyecan ve umutlarını yitirdiği bir döneme girdik. Ne kadar büyük bir tesadüf. Hem gençlerimizin hayatını karartıyorlar hem de zenginleşiyorlar. Özetle bu yaşanan rezalete karşı herkesin ayağa kalkıp, yeter artık demesinin zamanı geldi.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER