Vatan Partisi Hatay Milletvekili adayları depremin en yıkıcı ilçelerinden olan Kırıkhan ilçe de seçim çalışmalarını sürdürdü.
Depremin büyük yıkımlara neden olan ilçede biraz da olsa esnaf depremin çok ağır hasar vermediği yerlerde dükkanlarını açmış, ekmek parasını kazanmaya çalışıyor.

Kırıkhan ilçede dükkanların çoğu açık değil, çünkü dükkanların büyük bölümü depremle birlikte yerle bir olmuş durumdadır. Kent merkezinde yıkılmayan binalarda yıkılmak üzeri beklemektedir.
Vatan Partisi Hatay milletvekili adayları Sadık Karakaş, Gönül Gökkan Kurtul ve İlhan Dilşen, ilçe merkezindeki esnafı gezerek, depremde ölenler için başsağlığı, depremde yıkımlar için geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Vatan Partisi Hatay milletvekili adalarından Gönül Gökkan Kurtul olması Kırıkhan esnafını sevindirdi ve ‘Bizim içimizden birinin aday olması bizleri sevindirdi. Ayrıca yıllarca Gönül Hanım bu ilçeye emek verdi ve haklarımızı savundu. Elbette oylarımızla destek vereceğiz” dediler.
Gönül Gökkan Kurtul’un köyü olan Kurtlu Soğuksu köyünde de Vatan Partisine ilgi yoğundu, her eve ve çadırlara uğradığımızda “Yemek ve çay ikram edelim” teklifini yoğun olarak aldık ve “Bizlere seçim dönemi değil, her zaman gelin” dediler.
