Saadet Partisi Dörtyol ve Erzin ilçe başkanları görevlerine yeniden seçildi. Saadet Partisi İl Başkanı Fadıl KOÇAK, konu ile ilgili memnuniyet duyduklarını anlatan bir basın açıklaması gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Fadıl Koçak, Dörtyol ve Erzin ilçe kongrelerinin büyük bir katılım ve disiplin içinde tamamlandığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Kongrelere, 21. Dönem Hatay Milletvekili Mustafa Geçer ve GİK Üyesi Hüseyin KARATOPRAK da katıldı.
“YUSUF ÇİÇEK VE NECATİ BÖRKLÜ GÜVEN TAZELEDİ”
Kongre sonuçlarını değerlendiren Koçak, her iki ilçede de teşkilatların güçlü bir irade ortaya koyduğunu ifade etti:
“Dörtyol İlçe Başkanımız Yusuf Çiçek ve Erzin İlçe Başkanımız Necati Börklü yeniden başkan seçilmişlerdir. Kendilerini gönülden tebrik ediyorum. Teşkilatlarımızın birlik ve kararlılık içinde yoluna devam etmesi bizlere güç vermektedir.”
“DAVAMIZ İÇİN HAYIRLI OLSUN”
Koçak, kongrelerin ortaya koyduğu heyecanın Saadet Partisi’nin bölgedeki çalışmalarına ivme kazandıracağını belirterek açıklamasını şöyle tamamladı:
“Kongremizin ülkemize, Hatay’ımıza ve davamıza hayırlı olmasını diliyorum. İnançla, azimle ve istikrarla çalışmaya devam edeceğiz.”

