Salı, Nisan 14, 2026
No menu items!
Ana SayfaAltınözüAltınözü'nde zahter hasadı başladı

Altınözü’nde zahter hasadı başladı

 

HATAY (İHA) –  Altınözü ilçesinde başlayan zahter hasadı devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Abdurrahman Türkmen, hasada katılarak ekili alanlarda incelemelerde bulundu.

 

ALTINÖZÜ’NDE ZAHTER HASADI İNCELENDİ. (İLAYDA KORKMAZ/HATAY-İHA)
Hatay’ın Altınözü ilçesinde başlayan zahter hasadı devam ediyor. İl Tarım ve Orman Müdürü Abdurrahman Türkmen, hasada katılarak ekili alanlarda incelemelerde bulundu.

Gerçekleştirilen saha ziyaretinde hasat süreci yerinde takip edilerek kekik türü olan zahter üretim alanlarının genel durumu değerlendirildi, üreticilerden üretim ve hasat süreçlerine ilişkin bilgi alındı.
İl Müdürü Türkmen, üreticilerle bir araya gelerek; verimlilik, kalite, kurutma ve pazarlama süreçleri ile sürdürülebilir üretim konularında değerlendirmelerde bulundu.
Türkmen, emek veren tüm üreticilere bereketli, bol kazançlı ve hayırlı bir sezon temennisinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER