Pazar, Haziran 14, 2026
No menu items!
Ana SayfaİskenderunEsrarı bel ve bacaklarına sarmış

Esrarı bel ve bacaklarına sarmış

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri başarılı çalışmalar kapsamında,  8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsı yakaladı.Şahsın üzerinde gerçekleştirilen detaylı arama sonucunda, vücudunun bel ve bacak kısımlarına bantla sarılmış halde gizlenmiş yaklaşık 500 gram esrar maddesi ele geçirildi.

10 Haziran 2026 tarihinde Asayiş Büro Amirliği ve Yunus Timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Şükrü ESEN isimli şahıs tespit edilerek yakalandı.

Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

​İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyurur.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER