Cuma, Haziran 19, 2026
No menu items!
Ana SayfaHatayÖğrencilerden Fotoğraf Sergisi

Öğrencilerden Fotoğraf Sergisi

Geleceğin Gazetecileri Eserlerini Sergiledi
Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Alanı öğrencilerinin yıl boyunca emek vererek hazırladığı “Gözün Fısıltıları” adlı fotoğraf sergisi ile okul bünyesinde oluşturulan Gazetecilik Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere açtı..
Geleceğin Gazetecileri Eserlerini Sergiledi.

 

 

Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gazetecilik Alanı öğrencilerinin yıl boyunca emek vererek hazırladığı “Gözün Fısıltıları” adlı fotoğraf sergisi ile okul bünyesinde oluşturulan Gazetecilik Atölyesi, düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilere açtı.
Sergide yer alan 24 fotoğraf, öğrencilerin teknik geziler sırasında objektiflerine yansıyan en özel karelerden oluşuyor. Her bir fotoğraf yalnızca bir anı değil; genç bakışların hayata dair gözlemlerini, duygularını ve anlatmak istedikleri hikâyeleri izleyicilere aktarıyor. Büyük ilgi gören sergi, öğrencilerin sanatsal bakış açısını ve mesleki gelişimini gözler önüne serdi.
Hatay’da gazetecilik eğitimi veren tek okul olma özelliğini taşıyan Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, hizmete açılan yeni Gazetecilik Atölyesi ile öğrencilerine teorik bilgiyi uygulamaya dönüştürebilecek modern bir çalışma ortamı kazandırdı. Atölyede haber yazımı, foto muhabirliği, röportaj teknikleri, video içerik üretimi ve dijital medya çalışmaları gibi gazeteciliğin birçok alanında uygulamalı eğitimler gerçekleştirilecek.
Hem fotoğraf sergisi hem de yeni atölye, okulun gazetecilik alanındaki öncü misyonunu bir kez daha ortaya koyarken, geleceğin gazetecilerini yetiştirme konusundaki kararlılığını da gözler önüne serdi. Öğrencilerin üretimlerini toplumla buluşturan bu anlamlı etkinlik, mesleki eğitimin önemini vurgulayan örnek bir organizasyon olarak takdir topladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER