LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Arsuz’un gururu Asya Geçer, İstanbul Erkek Lisesi’ni kazanmasının ardından Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün’ü makamında ziyaret etti.
Daha önce Asya Geçer ve ailesini evlerinde ziyaret ederek elde ettiği büyük başarı dolayısıyla kendisini tebrik eden Başkan Sami Üstün, bugün gerçekleşen iade-i ziyarette başarılı öğrenciyi makamında ağırladı.

İstanbul Erkek Lisesi’ni kazanarak yeni bir başarıya daha imza atan Asya, bu güzel haberi Başkan Sami Üstün ile paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, Üstün de genç öğrencinin başarısından duyduğu gururu dile getirdi.
Başkan Sami Üstün, bir öğretmen, bir baba ve bir abi olarak gençlerin eğitim yolculuğunda her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini belirterek, Asya’nın başarısının Arsuz için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.
LGS’de elde ettiği Türkiye birinciliğinin ardından İstanbul Erkek Lisesi’ni kazanarak başarısını taçlandıran Asya Geçer’i yürekten kutlayan Başkan Üstün, “Yolun da bahtın da açık olsun güzel kızım.” diyerek genç öğrenciye eğitim hayatında başarılar diledi.
Başkan Sami Üstün, Asya Geçer’in azmi ve başarısının Arsuz’daki tüm gençlere örnek olmasını temenni ederek, eğitim hayatı boyunca kendisinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.