Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTrabzon Belediyesi'nden 120 Bin Liralık "Duvara Bantlanmış Muz" Eserine Hamsili Misilleme

Trabzon Belediyesi’nden 120 Bin Liralık “Duvara Bantlanmış Muz” Eserine Hamsili Misilleme

AKP’li Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ABD‘nin Miami kentinde sanatçı Maurizio Cattelan’ın, 120 bin liraya satılan ‘duvara bantlanmış muz‘ eserine hamsili misilleme yaptı.

Trabzon Belediyesi’nden 120 Bin Liralık “Duvara Bantlanmış Muz” Eserine Hamsili Misilleme

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sosyal medya hesabından “Eser dediğin böyle olur. Buğulaması daha da güzel olur.” ifadesinde bulundu.

Duvara Bantlanmış Muz’a Göndermeler Bitmiyor

Son zamanların en çok konuşulan ABD’nin Miami kentindeki sanatçı Maurizio Cattelan’ın, ‘duvara bantlanmış muz’ eseri 120 bin liraya satılmıştı. Birçok kişinin göndermede bulunduğu eserden AKP’li Trabzon Büyükşehir Belediyesi de geri kalmadı.

“İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan’ın son provokatif eserlerinden biri olan, duvara bantlanmış muz çalışması 120 bin dolardan satışa sunuldu” haberlerinin ardından Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Biz burada hem hamsinin Trabzonlu için ne manaya geldiğini anlatmak, hem de biraz mizah yapalım istedik. Niyetimiz popüler kültüre bir atıf yaparak Trabzon’a dikkat çekmekti. Bu paylaşımımız özellikle gençler tarafından çok beğenildi. Trabzon bir deniz şehri, balık şehri, hamsi şehri.” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER