Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberİSTE ile İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan Yemek Bursu Protokolü

İSTE ile İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan Yemek Bursu Protokolü

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında İskenderun Teknik Üniversitesi’nde eğitim görmekte olan 100  öğrenciye yemek bursu vermek için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) arasında protokol imzalandı.

İSTE ile İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan Yemek Bursu Protokolü

Protokol kapsamında 100 İSTE öğrencisine 28 hafta süre ile “yemek” katkısı sağlanacak.

Protokolde İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Çam, Muhasip Üye Yüksel Cirdi ve İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci imzaladılar. Protokol imzalanması esnasında İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Müfit Tennioğlu da yer aldı.

İSTE ile İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’ndan Yemek Bursu Protokolü

İTSO, İSTE’den Desteklerini Esirgemiyor

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci, “İTSO her zaman Üniversitemize desteklerini esirgemiyor. Bugün burada Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimize yemek katkı bedeli olarak destek veren başta İTSO yönetimi olmak üzere, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetimine teşekkür ediyoruz. Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli de İTSO’ya ve İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’na, İSTE öğrencilerine vermiş oldukları desteklerinden dolayı müteşekkirdir” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER