Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberHatay Valisi Rahmi Doğan İskenderun´a Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu yapımı...

Hatay Valisi Rahmi Doğan İskenderun´a Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu yapımı protokolü imzaladı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, iş insanı Ersin Şahin ile İskenderun´da yapılması planlanan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okul binası yapımı ile ilgili protokol imzaladı.

İskenderun Valilik Çalışma Ofisinde Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu binası yapımı ile ilgili imzalanan protokolde Vali Rahmi Doğan ve Hayırsever İş İnsanı Ersin Şahin´in yanı sıra Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu hazır bulundu.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Doğan, “Gençlerimizin kaliteli eğitim alabilmeleri adına çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Tabi Bizlerin yapmış olduğu çalışmalar dışında hayırsever iş insanlarımız da bize bu konu da yardımcı oluyor” dedi.

Ersin Şahin´i yakından tanıdıklarını, görev süresi içinde daha önce de protokol imzaladıklarını ve ‘hayır işlerinde´ kendilerine destek sağladığını aktaran Vali Doğan, protokolü imzalanan öğretmenevinin 60 yataklı olarak planlandığını, yapımı tamamlandıktan sonra binanın Milli Eğitim Müdürlüğüne devredileceğini söyledi.

Vali Doğan, “Ben kendisine ve ailesine Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına şükranlarımı sünüyorum, Allah hayır hasenatlarını kabul etsin. Biraz önce de ifade ettiğim gibi bu ilk değil daha önceden de annesi ve babası adına yapmış olduğu okullar var. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Emniyet Müdürlüğümüze de araç bağışında bulundular bu desteğinizden ötürü de şükranlarımı sunuyorum. Hayır hasenat işleri önemli, bu okullardan yetişen öğrencilerin vatana milletine hayırlı olması için de dualarımızı esirgemiyoruz ki yine Ersin Bey´in yapmış olduğu okuldan mezun olan Süleyman Doran kardeşimiz Matematik, Fen, Biyoloji sorularının tamamını doğru yaparak Hatay birincisi oldu. Dolayısıyla yapmış olduğumuz okulların öğrencilere ne kadar faydalı olduğunu da bu vesileyle görmüş olduk. Ben tekrardan hayrınızın kabul olmasını ve bu projenin İskenderun´a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER